Chicago – New Jersey

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Chicago Blackhawks innehar tiondeplatsen i Western Conference. Hemmalaget är inte speciellt heta för tillfället. Laget har emellertid två raka segrar. Som bekant är Marian Hossa inte tillgänglig för spel under resterande del av säsongen. Samtidigt får de klara sig utan Jordin Tootoo och Michal Rozsival. Kanske inga tunga avbräck, däremot är dessa inte helt optimala. Blackhawks har mycket att bevisa framöver.

New Jersey Devils är klart vassare än tidigare och har därigenom en bättre chans än på länge att störa Chicago på allvar. Om man ser till lagens senaste inbördes möten, har de två senaste matcherna slutat oavgjort. Dessförinnan var det vanligt med uddamålsvinst åt endera håll. Denna gången kommer båda lagen till matchen i fråga med lite hackig form, med förluster blandat med vinster på sistone.

Jag spelar på att matchen slutar oavgjort till 4,00 @ Unibet.

  • Match: Chicago – New Jersey
  • Spel: Oavgjort (X)
  • Odds: 4,00 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 01:00, 13/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!