Florida – New Jersey

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Florida Panthers är tabelljumbo i Eastern Conference. Med fem förluster på lagets sex senaste matcher är det tydligt att Panthers plötsligt hamnat i en negativ trend efter att ha öppnat säsongen lovande. Det är självklart aningen oroväckande inför fortsättningen. Ska dock nämnas att majoriteten av matcherna, närmare bestämt fyra av förlusterna, kom på bortaplan. På hemmaplan är de betydligt bättre.

New Jersey Devils däremot har haft det tungt sen egentligen början av november och hela månaden ut. Med bara tre vinster under hela månaden är det tydligt att laget tappat lite i slagkraft på sistone, men det ska sägas att de inte sällan står upp bra i sina matcher. Det är väldigt mycket stolpe ut just nu. Det här är en mach som brukar bli jämn och vi har fått se uddamålssegrar i fyra raka inbördes möten.

Jag spelar på att matchen slutar oavgjort till 4,33 @ William Hill.

  • Match: Florida – New Jersey
  • Speltips: Oavgjort (X)
  • Odds: 4,33 @ William Hill
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 01:00, 27/11

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!