Florida – Buffalo

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Florida har startat säsongen som ett mittenlag och kommer förmodligen att ligga här under hela säsongen. Panthers är svårbedömda och och laget saknar väl den där stora stjärnan som man kanske behöver för att tillhöra toppen. Däremot är man inte ett dåligt lag utan man är faktiskt ganska kapabla på hemmaplan. Idag kommer man garanterat vara det spelförande laget och det tror jag kommer passa Buffalo alldeles perfekt då man kan ligga och lura på kontringar. Florida har gått tungt på slutet, men fick äntligen vinna senast hemma mot Calgary med 4-3.

Buffalo å andra sidan har gjort en kanonsäsong hittills om man drar jämförelsen med förra säsongen. Man har redan vunnit sju matcher på femton försök vilket är en klar förbättring procentuellt sett. Om det beror på de värvningar man gjort eller om det beror på nya coachen Dan Bylsma är svårt att säga, men förmodligen en ganska bra blandning. När man spelar på bortaplan är man klart försiktigare med forecheck osv, men man har fortfarande gjort det riktigt bra och utnyttjar de målchanser man får på ett bra sätt. Man är som sagt väldigt skridskostarka och klarar av att vända om snabbt för kontringar. Florida är väl inte heller ett lag som spelar med speciellt hög fart, vilket borde gynna Buffalo enligt mig.

Idag tror jag på en jämn match där grunden till en Buffalo-seger ligger i det defensiva. Löser man detta så finns det goda chanser till att ta två poäng ytterligare nu. Mitt spel blir alltså Buffalo ML till oddset 2.45 hos Unibet. Insatsen landar på 4 units.

  • Match: Florida – Buffalo
  • Speltips: Buffalo ML
  • Odds: 2.45 @ Unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 13/11, 01.35

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar