St. Louis – Florida

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

St Louis Blues torskade i senaste matchen mot Buffalo Sabres på bortais. Därmed bröts deras sex matcher långa vinstsvit. Sviten var väldigt imponerande eftersom laget tog fem raka bortasegrar. Hur som helst återvänder laget hem till Scottrade Center i natt där Blues är väldigt starka med resultatraden, 18-9-4. Man bör kunna släppa förlusten mot Sabres relativt fort för att komma tillbaka till vinnarspåret.

Florida Panthers har vaknat till liv igen och spelat väldigt bra på slutet. Man är med i slutspelsracet efter att man tagit 4 raka vinster där samtliga fyra varit på bortais. Vinsterna har stuckit ut eftersom man haft tuffa matcher. Vinst mot Predators, Sharks, Ducks och senast Kings, vilket är imponerande. Att Panthers skulle vinna en femte raka mot Blues, känns lite väl osannolikt.

Jag spelar på Blues ML till 1,763 @ bet365.

  • Match: St. Louis – Florida
  • Speltips: Blues ML
  • Odds: 1,763 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 21/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!