NY Rangers – Florida

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

New York Rangers har haft en del problem den sista tiden och man har förlorat två matcher på raken. Nu återvänder man hem till trygga Madison Square Garden och man behöver hitta tillbaka till vinnarspåret. Senast torskade Rangers på bortaplan mot San Jose Sharks med 4-1. Matchen stod länge och vägde och målchanserna likaså. Rangers har varit dominanta på hemmaplan och har stor chans att dessutom vinna här. Det är egentligen bortaspelet som spökat.

Florida Panthers succésäsong fortsätter och man toppar Atlantic Division. Laget föll dock senast mot Red Wings med 5-3 men hade två stabila vinster i Kanada mot Leafs och Habs innan dess. Mot Wings hade man en 2-1 ledning men orkade inte hela vägen då Wings vände i tredje perioden. Panthers har torskat 8/10 senaste mötena mot Rangers och matcherna har snittat höga 3.60 mål på dessa 10 möten. Al Montoya är bekräftad för Panthers vilket jag ser som positivt för Rangers.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,763 @ Pinnacle Sports.

  • Match: NY Rangers – Florida 
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,763 @ Pinnacle Sports
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 00:00, 22/3

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar