Florida – Boston

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Florida Panthers placerar sig på tiondeplatsen i Eastern Conference. Anledningen till detta är att Panthers bara har lyckats trycka in 81 puckar på 33 matcher. Inte i närheten av vad som krävs för att hota på allvar. Defensivt ser det desto bättre ut. För hemmalagets del är Alex Petrovic ankelskadad. Jonathan Huberdeau finns inte heller tillgänglig.

Boston Bruins placerar sig på åttondeplatsen i Eastern Conference. Även Bruins har haft problem med målskyttet. På sina 34 inledande matcher har laget bara gjort 80 mål. Inför den här matchen är Boston Bruins utan forwarden Matt Belesky. Det är också högst osäkert om hans forwardskollega David Pastrnak kommer till spel. John-Michael Liles har ännu inte återhämtat sig från sin hjärnskakning.

Jag spelar på under 5,5 mål till 1,70 @ bwin.

  • Match: Florida – Boston 
  • Speltips: Under 5,5 mål
  • Odds: 1,70 @ bwin
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:30, 23/12

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!