Florida – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Florida har hittat formen rejält och juluppehållet kommer väl kanske inte direkt lägligt för laget. Ikväll är det dags för sista matchen innan juluppehållet och det är också ett derby mot Tampa som står på schemat. Panthers har hittat formen både framåt och bakåt, men ikväll när man möter Tampa så brukar det historiskt vara stort fokus på det offensiva. Så tror jag även ikväll. Jag har rekat överspelet tidigare denna säsong när dessa har möts och det har gått in båda gångerna. Panthers är på hemmaplan rätt så vassa. Man skapar många lägen och nu är man dessutom i form, vilket borde gynna överspelet enligt. Samtidigt har man spelat bra bakåt, men Scott Clemmensen är normalt sett ingen bra målvakt och det dröjer nog inte tills han börjar läcka som ett såll igen.

Tampa Bay är ett av de vassaste lagen offensivt i hela ligan, trots att man saknar supersnipern Steven Stamkos. Man har fått ganska bra rullning på det offensiva utan honom, även om det är på hemmaplan man presterar som bäst. Formen är god i Tampa där man vunnit fyra raka matcher och gjort 13 mål på dessa matcher. Bakåt har det varit bra där med, men som sagt så är det andra bullar när det är dags för derby mot Florida. Kanske släpper man lite extra på spärrarna idag sista matchen innan jul? I vilket fall så är det historiskt väldigt målglada och sevärda matcher när dessa möts. Linan på fem mål har man klarat i 7 av de 10 senaste matcherna. I två av de återstående så har det blivit exakt fem mål och i en av dom så har det slutat under. Allstå en gång på de tio senaste skulle vi förlorat våra pengar om linan varit densamma vid dessa tillfällen. Jag ser ingen anledning att ändra vårat spel denna afton. Målglad historik är det som talar för det här. Dessutom har Florida spottat upp sig rejält och är numer ett hot i motståndarnas försvarszon också. Mitt spel blir över 5.0 mål till oddset 1.85. Spelet hittar ni hos Nordicbet och insatsen blir 6 units. Lägg därtill att vi får pengarna tillbaka vid exakt fem mål gjorda och dessutom inkluderar det eventuell förlängning/straffar.

  • Match: Florida – Tampa Bay
  • Spel: Över 5,0 (inkl OT/SO)
  • Odds: 1,85 @ NordicBet
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 24/12, 01.35

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar