NY Islanders – Florida

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Islanders och Florida Panthers drabbas samman i kvalrundan. Innan det här blev en säsong som borde betecknas, som direkt märklig, var hemmalaget ett mittenlag. Islanders sitter i förarsätet, efter att ha vunnit första matchen med 2-1. Idag är det nya möjligheter och förutsättningar. Eftersom att första matchen med Florida Panthers slutade med uddamålsvinst, väntas en jämn tillställning.

Florida Panthers får precis som Islanders, betecknas som mittenlag. Det skiljde inte mer än två poäng mellan lagen och det säger en del om hur jämna dessa lag är. Islanders må vara favoriter, men samtidigt ska man ha med sig att det nu är Florida Panthers som måste gå för att vinna. New York Islanders må gå starkt, men det är bäst av dem som gäller hela vägen in i mål. Jag tror på gästerna här.

Jag spelar på Florida Draw No Bet till 2,12 @ Unibet.

  • Match: NY Islanders – Florida
  • Spel: Florida DnB
  • Odds: 2,12 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 4/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar