NY Rangers – Florida

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Rangers placeras på fjärdeplats i Eastern Conference. Markström hjälpte Calgary Flames att utöka poängsviten till tio raka matcher efter 6-0-krossen av NYR i Scotiabank Saddledome under natten till söndag. Igor Shesterkin lyckades plocka 31 skott för Rangers som besitter resultatraden 6-3-3 denna säsongen. Laget hade en fyra matcher lång poängsvit. Senaste mötet bör såklart påverka en del.

Florida Panthers innehar förstaplatsen i Eastern Conference. Carolina blev en seger kort från att hamna lika med ett NHL rekord när laget förlorade för första gången denna säsong med 5-2 mot Florida i FLA Live Arena under natten till söndag. Panthers har resultatraden 10-0-1 för säsongen. Panthers är också det enda laget i NHL utan en förlust på fulltid och är en match ifrån att matcha sin längsta poängsvit.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,51 @ betsson.

  • Match: NY Rangers – Florida
  • Speltips: Florida (2)
  • Odds: 1,51 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 9/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar