NY Rangers – Ducks

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

New York Rangers har börjat vinna matcher igen och under veckan tog laget sex poäng av åtta möjliga och klättrar sakta men säkert upp i tabellen. Laget har hittat rätt i spelsystemet som den nya tränaren Alain Vigneault har infört och under veckans fyra matcher gick laget segrande ur tre stycken och visade prov på ett mycket fint spel. Senaste matchen besökte Carolina Hurricanes ’The Garden’ och gästerna inledde med ett rasande tempo där Rangers inte hade mycket att säga till om. Puckarna ven förbi Lundqvist som fick en svettig inledning, men när Carl Hagelin drygt nio minuter in i perioden gjorde sitt första av två mål under kvällen tog Rangers över mer och mer och dominerade senare de större delarna av matchen som man vann tillslut  med 5-1. Derek Stepan hade något av en ketchupeffekt efter att inte ha gjort ett enda mål på tolv matcher klev av isen efter matchen med ett välförtjänt hattrick – hans andra i karriären. Veckans mest positiva nyhet för Rangers har varit kedjan med Kreider-Stepan-Zuccarello som har stått för bländande spel med matchen mot Carolina som den absoluta höjdpunkten där de stod för tre poäng vardera. Tillskottet av Carl Hagelin var väldigt välkommet med Ryan Callahan (nu tillgänglig för spel igen) och Rick Nash på skadelistan. Henrik Lundqvist stod för en mycket bra vecka och Cameron Talbot visade mot Islanders att han är en backup som Rangers kan slänga in lite då och då och lita på att han klarar av att spela i NHL och kan vinna matcher åt sitt lag.

För Anaheims del är det nu dags för 8:e raka bortamatchen. Senaste mötet var emot Buffalo, tabelljumbon. Inte så mycket att säga om den matchen mer än att Anaheim förtjänade att vinna, vilket man gjorde. Siffrorna skrevs till 6-3. Buffalo Sabres förlorade en jämn match hemma mot Anaheim Ducks . När jag säger jämn, menar jag att det kunde ha varit mycket värre för Buffalos del med tanke på hur de spelat tidigare matcher. Laget är fullproppat av rookies och ungdomar. Men i matchen mot Ducks, mötte Buffalo ett lag som presenterade fem egna rookies – och Buffalo hade ändå problem. Lagen låg med andra ord på helt olika nivåer. Matchen innan dess mötte man ett betydligt bättre Boston, som till slut blev för svåra – Ducks förlorade i straffläggningen. Dock måste man säga att det var starkt av Ducks att ens ta poäng i TD Garden. Ducks målskyttar var Smith-Pelly och Perreault. Att Ducks fick med sig poäng mot Buffalo innebär att man nu tagit poäng i fem raka matcher, och helt klart hänger med i toppen. Jag tror dock att Rangers form fina form fortsätter ikväll och att man vinner på full tid. Dessutom har Ducks några viktiga spelare på skadelistan som jag tror kan bli avgörande.

Noterbart:
– Båda lagen har vunnit 4/5 senaste matcherna.
– Rangers har varit starka på hemmaplan, man har vunnit 12/14 matcher.
– Rangers saknar bl.a. Callahan och Nash
– Ducks saknar Selänne, Koivu, Souray, Beleskey m.fl.
– De senaste 3 matcherna man har mötts i NY, har Rangers vunnit samtliga.

Läget i Rangers:
Skaderapport: Rangers framåt Dominic Moore är borta i minst en vecka. Kapten Ryan Callahan (tumme) och framåt Rick Nash (hjärnskakning) är på skadadelistan.

Läget i Ducks:
Skaderapport: Saku Koivu ,hjärnskakning, Teemu Selänne, förväntas missa några veckor Matt Beleskey, hoppas för att återgå till lineupen för lagets nästa road trip i början av november mot Florida, medan backen Sheldon Souray (handled) fortfarande hoppas på spel mot Januari. Också svenskarna Jakob Silfverberg (hand) och målvakten Viktor Fasth (underkroppen) är på skadelisyan.

  • Match: Rangers – Ducks
  • Spel: Rangers (1)
  • Odds: 2,35@ bet365
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 01:30, 5/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar