NY Rangers – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Rangers räddade spänningen i matchserien mot Ottawa Senators med tunga 4-1-segern senast. Rangers gjorde sig förtjänta av segern och har möjlighet att kvittera till 2-2 i matcher inatt. Henrik Lundqvist gjorde en strålande match och känslan är att laget kommer fortsätta pressa Ottawa i denna match. Med tanke på hur den senaste matchen såg ut, borde Rangers vara favoriter.

Ottawa Senators hade chansen att i princip punktera matchserien senast, men misslyckades. Bobby Ryan, forwarden i Ottawa Senators som vuxit fram till en nyckelspelare igen, har problem med benet och är lite osäker till spel. Zack Smith och Mark Borowiecki väntas sitta på läktaren. Erik Karlsson har en skadad fot. Dessa skadebekymmer, samt förlusten senast kan sätta sig psykiskt.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ bet365.

  • Match: NY Rangers – Ottawa
  • Spel: NY Rangers (1)
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 01:30, 5/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar