Ottawa – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ottawa då, ja dem har vi spelat på ett flertal gånger när det gäller skottspel. Främst på bortaplan, men bör även funka denna match på hemmaplan. Sens har under flera säsonger varit ett av de lag som kör ”all in” framåt och lämnar en hel del luckor bakåt. Erik Karlsson är en av världens bästa backar, men är han verkligen det egentligen? Han är världens bästa back när det gäller att göra poäng och vara ett hot i anfallszon, men bakåt är han under vissa moment fullständigt urkass. Det är dock smällar man får ta när han gör såpass många popäng och det funkar helt okej, även om han lite väl ofta kanske tappar puck i offensiv zon. I vilket fall så är Ottawa ett lag som spelar riktig raggarhockey. Det är verkligen full fart framåt och noll koll bakåt. Ottawa skjuter tredje mest och har ett snitt på 33 skott/match. Man släpper dessutom till nästan 34 skott/match så där förstår ni att man spelar hawaiihockey. Idag möter man ett lag som har ett fint flow för tillfället och jag blir absolut inte förvånad om Rangers kommer upp i 35 skott ännu en match. Den här säsongen tycker jag också att Ottawa spelar mer okontrollerat än tidigare säsonger. Detsamma gäller Rangers. Det borde betyda skottfest.

New York Rangers har hittat ett spel som för tillfället är vinnande. Det är inte säkert på nåt vis utan man har också haft en Henke Lundqvist i storform som räddade dem bland annat senast i vinstmatchen med 1-0 mot Detroit. Trots att man bara gjorde 1-0 mål som dessutom kom till lite av en slumpstuds så hade man mängder av lägen att avgöra matchen. Man avlossade hela 48 skott mot Jimmy Howard. Det är väldigt mycket skott och de senaste matcherna innan det har man varit mer eller mindre lika farliga då också. Man har höjt sitt skottsnitt sedan starten av säsongen, ganska rejält också. Det är sällan man slutar under 30 skott och det ska man MINST klara mot ett defensivt svagt Sens. Defensivt har det inte heller sett prickfritt ut. Man är just nu väldigt offensiva och jag tycker att man de senaste matcherna tappat puck lite lätt på blålinjen. Mot Ottawa kommer det definitivt straffa sig då dem är väldigt snabba och farliga i sina omställningar. Rangers är det lag som skjuter fjärde mest i hela ligan. Den här säsongen har man ännu inte spelat mot varandra, men historiskt sett så är man vana moståndare och har dessutom klarat denna lina i 7 av de 10 senaste mötena.

Sens kommer ganska säkert komma upp i 30 skott minst och då lär detta spela sitta som ett smäck då jag tror att Rangers kan nå 35-40, med lite flyt, detsasmma gäller hemmalaget Ottawa. Det här spelet känns riktigt bra på förhand och jag skulle verkligen bli förvånad om det inte sitter. Det är två lag som skjuter mycket och spelar hockey som tillsammans bör bli en hockeyälskares dröm att se på. Mitt spel blir över 61.5 skott hos Unibet till oddset 1.85. Insatsen blir 6 units.

  • Match: Ottawa – NY Rangers
  • Speltips: Över 61.5 skott (ordinarie tid)
  • Odds: 1.85 @ Unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18/1, 20.05

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar