Ottawa – Montreal

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

En het drabbning mellan två stabila lagbyggen står för dörren i Ottawa när Senators får besök av ett formstarkt Montreal Canadiens. Båda lagen kommer dessutom till matchen efter en fin säsongsinledning, med två segrar var. Båda lagen har därutöver varit ute på turné under inledningen, vilket med andra ord betyder att Ottawa Senators vänder hem till Kanada för att spela sin första hemmamatch.

Ottawa Senators har inlett säsongen övertygande, även fall de bara tagit fem poäng. Senast tog de en förlängningsseger  mot Toronto Maple Leafs. Visst, det är såklart en fördel för Ottawa Senators att nu få vända hem och spela sin hemmapremiär, men känns som de har fått en liten för stor favoritstämpel över sig i denna matchen.

Montreal Canadiens är fortsatt på resande fot och hoppas spinna vidare på den fantastiska bortatrenden. Två segrar, borta mot Toronto Maple Leafs och Boston Bruins, vittnar om att laget blir att räkna med den här säsongen också. Känslan är att Montreal Canadiens inte bara varit snäppet bättre, utan dessutom har ett något starkare lag.

  • Match: Ottawa – Montreal
  • Speltips: Montreal ML
  • Odds: 1.813 @ bet365
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 12/10, 01.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar