Montreal – Ottawa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

I den första slutspelsmatchen kunde Canadiens vinna med 4-3. Detta efter att ha vänt ett 0-1 underläge till ledning med både 2-1, 3-2 och tillslut 4-3. Ett psykologiskt viktigt 4-3 mål med knappa två minuter kvar av den andra perioden skulle bli skillnaden mellan lagen och trots att P-K Subban fått matchstraff förCanadiens, efter en ful slashing lyckades hemmalaget hålla undan och ta en viktig seger. Det kan nämnas att Senators inte hade ett alltför massivt tryck under slutperioden utan Canadiens kunde utan jätte problem hålla undan och vinna rättvist.

Canadiens slutade på en andra plats i Eastern Conference med hundratio poäng efter åttiotvå grundomgångar. Formen avslutades starkt med poäng i fem raka matcher, varav tre raka segrar. Det räckte för att sluta tio poäng före motståndarna och rivalerna Senators som slutade sjua i Eastern Conference och fyra i Atlantic Division. Senators såg länge ut att missa slutspelet men med en sagolik avslutning med A. Hammond i kassen reste sig laget och klättrade upp på slutspel.

Canadiens klev in som favoriter i den här slutspelsomgången och det ska laget vara. Senators gjorde som sagt en mäktig avslutning av säsongen men laget besitter inte samma tyngd eller erfarenhet som Canadiens i ett slutspel. Canadiens ser ut att återfå sin ofantligt viktige M. Pacioretty från skada och han kommer tillföra massor av den positiva kryddan. Sen är Canadiens i sitt palats Centre Bell otroligt starka och var Eastern Conference andra bästa hemmalag summerat efter grundserien.  Mitt spel blir att Canadiens tar en 2-0 ledning i matchserien och spelar hemmalaget som segrare inklusive övertid och straffar till 1,74 hos bet365.

  • Match: Montreal Canadiens – Ottawa Senators 
  • Speltips: Canadiens ML
  • Odds: 1,74 @ bet365
  • Insats: 2,5/5 units
  • Spelstopp: 18/4, 01:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar