Colorado – Ottawa

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Colorade Avalanche återfinns på andraplatsen i Western Conference. Hemmalaget kom tillbaka från uppehållet, och fortsatte på samma spår som laget avslutade på, med en fem matcher lång bortaresa. Innan uppehållet hade hemmaklubben 3-0-2 som förbättrades till 7-1-2 på deras tio senaste matcher efter att ha avslutat deras bortaresa med 3-2 mot Minnesota. Här inatt ska de också vara favoriter.

Ottawa Senators hittas på nästjumboplats i Eastern Conference. Patrik Laine gjorde tre mål i power-play vilket gav han sitt åttonde hattrick i NHL när Winnipeg Jets slog Ottawa Senators med 5-2 i Bell MTS Place under natten till söndag. För Ottawas del fanns det inte jättemycket positivt att hämta. Senators är nu 18-26-11 för säsongen och 0-3-2 på sina fem senaste matcher. Craig Anderson släppte in fyra mål.

Jag spelar på raka ettan till 1,58 @ betsson.

  • Match: Colorado – Ottawa
  • Spel: Colorado (1)
  • Odds: 1,58 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 03:00, 12/2

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!