Colorado – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Colorade Avalanche återfinns på andraplatsen i Western Conference. Hemmalaget kom tillbaka från uppehållet, och fortsatte på samma spår som laget avslutade på, med en fem matcher lång bortaresa. Innan uppehållet hade hemmaklubben 3-0-2 som förbättrades till 7-1-2 på deras tio senaste matcher efter att ha avslutat deras bortaresa med 3-2 mot Minnesota. Här inatt ska de också vara favoriter.

Ottawa Senators hittas på nästjumboplats i Eastern Conference. Patrik Laine gjorde tre mål i power-play vilket gav han sitt åttonde hattrick i NHL när Winnipeg Jets slog Ottawa Senators med 5-2 i Bell MTS Place under natten till söndag. För Ottawas del fanns det inte jättemycket positivt att hämta. Senators är nu 18-26-11 för säsongen och 0-3-2 på sina fem senaste matcher. Craig Anderson släppte in fyra mål.

Jag spelar på raka ettan till 1,58 @ betsson.

  • Match: Colorado – Ottawa
  • Spel: Colorado (1)
  • Odds: 1,58 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 03:00, 12/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar