Winnipeg – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Winnipeg Jets förlorade senaste matchen mot Calgary med 3-2. Dessförinnan vann hemmalaget mot detsamma motståndare med 4-1. Laget är nu 7-4-1 för säsongen och förlusten innebar, att de snuvades på tredje raka segern. Klubbens Hellebuyck stod för 26 räddningar. Hemmalaget har bjudit på en väldigt inkonsekvent säsong. Resultatmässigt har de presterat bra men kunnat göra mer i vissa av matcherna.

Ottawa Senators kan man ju konstatera att det inte är något lag man vill kolla på för länge. De har gjort en galet dålig säsong såhär långt och har på fjorton matcher bara vunnit två samtidigt som man förlorat hela elva utav dem. Visst har man varit nära att knipa någon mer poäng eller till och med seger i vissa matcher men saken är den att man saknar det som de bra lagen har för att kunna avgöra en match.

Jag spelar på raka ettan till 1,74 @ bet365.

  • Match: Winnipeg – Ottawa
  • Spel: Winnipeg (1)
  • Odds: 1,74 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 02:00, 12/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar