Calgary – Winnipeg

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Calgary Flames krossade Edmonton Oilers i Scotiabank Saddledome, under natten till söndag. Backlund gjorde ett mål och två assist samtidigt som Johnny Gaudreau och Milan Lucic gjorde varsitt för klubben. Jacob Markström gjorde 28 räddningar. Laget har resultatraden 5-5-1 för säsongen och tog sig tillbaka till vinnande spåret efter torsken i matchen tidigare mot dagens motståndare.

Winnipeg Jets har inte spelat match sedan de slog Calgary, på hemmaplan med 3-2, natten till onsdag. Trevor Lewis och Derek Forbort gjorde varsitt mål för Winnipeg. Laurent Brossoit gjorde 29 räddningar varav 15 endast i den tredje perioden. De har alltså inte spelat match på en vecka vilket kommer synas här. Laget har visat fina kvalitéer, men det har varit lite ostadigt den senaste tiden.

Jag spelar på raka ettan till 2,12 @ Unibet.

  • Match: Calgary – Winnipeg
  • Spel: Calgary (1)
  • Odds: 2,12 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 10/2
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!