Boston – Winnipeg

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Boston Bruins återfinns på sjundeplatsen i Eastern Conference. Formen är halvdan med tre förluster på lagets fem senaste matcher. Inför nattens match ska nämnas, att Bruins är riktigt starka på hemmaplan. Samtidigt är gästande Winnipeg svagare på resande fot. Boston ska vara favoriter, men nattens match kommer troligen bli tight. Winnipeg kommer säkerligen satsa på dess kontringsspel.

Winnipeg Jets är på pappret ett bredare och bättre lag än Boston, men Bruins är starka på hemmaplan och Winnipeg får inte slarva defensivt. Jets har en spelartrupp där det känns som att ifall förstafemman inte funkar så har man ändå två femmor till som kan gå in och avgöra. Boston förlitar sig lite för mycket på deras topline. Winnipeg har också en tendens att höja sig i täta matcher.

Jag spelar på raka tvåan till 3,50 @ bet365.

  • Match: Boston – Winnipeg
  • Speltips: Winnipeg (2)
  • Odds: 3,50 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 30/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar