Nashville – Winnipeg

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Nashville Predators lyckades plocka en 4-0-seger senast på bortaplan som innebar att hela matchserien kommer att avgöras på hemmaplan. Filip Forsberg och Viktor Arvidsson delade på poängskörden med två mål vardera. Dessa spelare har också mycket stor betydelse för Predators. I hemmalaget är Mike Fisher småskadad och han ser ut att missa mötet. Hos Jets är Dimitry Kulikov på skadelistan.

Winnipeg Jets nollades alltså i den senaste matchen och det är ingenting annat än uppseendeväckande, men nu bör man kunna ta för givet att revanschlustan är stor i laget. Det vore direkt osannolikt om de gick mållösa av isen en gång till. Det finns på tok för mycket spets hos gästerna för att så ska bli fallet. Borde kunna räkna iskallt med att gästande Winnipeg Jets kommer återigen gör målmässigt avtryck.

Jag spelar på över 5,5 mål till 2,12 @ Unibet.

  • Match: Nashville – Winnipeg
  • Spel: Över 5,5 mål 
  • Odds: 2,12 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 02:00, 11/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar