Nashville – Chicago

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Nashville Predators leder sin matchserie med 2-0. Det som utmärkt matcherna har varit Predators fina försvarsspel och det fantastiska målvaktsspelet. Man är ett bra lag i sina bästa stunder, men har dock en förmåga att snubbla på sig själva ibland. Hemmalaget saknar Colin Wilson och Vernon Fiddler, dock inga större avbräck. Två vinster är starkt och Predators kommer pumpade med självförtroende.

Chicago Blackhawks har i de inledande matcherna haft en oförmåga att göra mål. Pucken vill inte in. 120 minuter slutspelshockey och noll gjorda mål är inget höjdarfacit, den saken är säker. Det känns dock högst osannolikt att ett i grunden något starkare Blackhawks skulle tappa bort sig fullkomligt här. Rent logiskt borde laget ta sig i kragen och sprattla till innan det är för sent.

Jag spelar på Blackhawks Draw No Bet till 1,85 @ William Hill.

  • Match: Nashville – Chicago
  • Spel: Blackhawks DnB
  • Odds: 1,85 @ William Hill
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 03:30, 18/4

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar