Chicago – Pittsburgh

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chicago Blackhawks tog fjärde raka segern när Blues besegrades på hemmaplan i lagets senaste match. Laget tog dessutom den nionde segern på lagets tio senaste matcher. Blackhawks har en otrolig formtopp och det har visat resultat i Western Conference. Man har klättrat snabbt i tabellen och finns numer på andraplatsen i Western Conference.

Pittsburgh Penguins föll i matchen borta mot Dallas med 2-3. Den förlusten bröt segerraden på två raka matcher och formen går lite upp och ner. Sett över ett längre perspektiv har poäng trillat in, men segrarna är ibland frånvarande. Lagets tio senaste matcher har slutat med poäng i åtta, men bara fem vinster. I Eastern Conference placerar sig Penguins på tredjeplatsen.

Jag spelar på Chicago ML till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Chicago – Pittsburgh
  • Speltips: Chicago ML
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 2/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar