Chicago – Montreal

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Chicago Blackhawks är tabelljumbo i Western Conference och under denna säsong har klubben såklart varit en stor besvikelse. Efter den tveksama säsongstarten, tog ledningen beslutet att sparka sin mest framgångsrika coach. Effekten har inte blivit som förväntat. Senast spelade de dock bra och borde kanske ha vunnit mot Vegas Golden Knights, men ännu en gång, så slarvade laget bort dess ledning.

Montreal Canadiens har varit inne i en formsvacka. De hade fem raka torsk innan segern mot Rangers. Dessutom vann laget i båda mötena mot Ottawa nu senast. Chicago är kanske ett av de sämsta, om inte det sämsta laget i NHL just nu, men man har bra statistik mot just Montreal. Hemmalaget har nämligen vunnit 8/10 senaste mötena mot Montreal och spelade dessutom bra mot Vegas i senaste matchen.

Jag spelar på Chicago Draw No Bet till 1,89 @ Unibet.

  • Match: Chicago – Montreal
  • Speltips: Chicago DnB
  • Odds: 1,89 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 00:00, 10/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar