Chicago – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Chicago har vunnit två raka matcher och deras slutspelsrutin börjar lysa allt tydligare. När Tampa Bay tvekar tar de stora självklara kliva. Det långa slutspelet Vörjat nöta ut Tampa Bays nyckelspelare. Ben Bishop var tillbaka i målet efter att ha brutit final två och sedan missat final fyra och tyvärr för Tampa fick även tredjelänken Nikita Kucherov i deras succékedja The Triplets utgå skadad nu senast. Skyttekungen Tyler Johnson som burit hela laget på sina axlar under slutspelet spelar skadad och de två senaste matcherna har han lämnat poänglös.

Final sex spelas i Chicago och även om både lagen här visat att det absolut inte är främmande för att sno matcher på bortaplan är det här ingen vanlig slutspelsmatch. Stanley Cup håller på putsas upp nere i katakomberna och pressen kommer vara betydligt större än vanligt. Chicago vet vi bara växer under pressen och Tampa Bay har inte visat prov på det än under finalen. I natt är det nu eller aldrig för dem men jag tror inte det räcker hela vägen.

Jag kommer spela Chicago vinner under ordinarie matchtid till generösa 2,06 hos Nordicbet.

  • Match: Chicago – Tampa Bay
  • Spel: Chicago (1)
  • Odds: 2.06 @ NordicBet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 02.26, 16/6

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar