Chicago – Boston

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Chicago Blackhawks har inte lyckats leva upp till dem högt ställda förväntningarna under denna säsong och återfinns efter 41 spelade matcher på trettondeplatsen i Western Conference. Det har förvisso sett mer lovande ut på sistone, men faktum är att Blackhawks bara vunnit 10 matcher på hela säsongen säger ganska mycket. Marcus Krüger, Corey Crawford och Brandon Davindson återfinns på skadelistan.

Boston Bruins ser ut att glida mot slutspel igen och det välkomnas såklart av fansen. Den här säsongen har laget gjort sig kända som ett relativt målsnålt gäng, såväl framåt som bakåt. Med bara 103 insläppta mål finns det bara två lag i hela ligan som har släppt in färre mål så här långt. Målskörden framåt är inte heller så imponerande. Skadesituationen är bättre hos gästerna. Endast David Backes är avstängd.

Jag spelar på under 6 mål (Asian Handicap) till 1,85 @ ComeOn.

  • Match: Chicago – Boston
  • Speltips: Under 6 mål (AH)
  • Odds: 1,85 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar