Chicago – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chicago Blackhawks rivstartade hemma mot New Jersey Devils senast. Den första perioden resulterade i sex mål. Trots ledningen blev det förlust med 7-5 och laget jagar revansch. Den energi som Blackhawks inledde matchen med var emellertid guld värd och troligtvis kommer laget inleda nattens match på något liknande sätt. Med tanke på gästernas målform hakar de nog gärna på inledningsvis.

New York Rangers inledde säsongen knackigt, men bitarna börjar dock falla på plats. Henrik Lundqvist har på allvar, vaknat till liv på sistone. Laget radar just nu upp segrar och klättrar därigenom i tabellen.  Det ska sägas att laget fortsatt är på den nedre halvan i den totala tabellen, men det kan man ändra på om New York Rangers tar en sjunde raka seger i nattens bortamöte med Chicago Blackhawks.

Jag spelar på över 1,5 mål (första perioden) till 1,84 @ betsson.

  • Match: Chicago – NY Rangers
  • Spel: Över 1,5 mål (första)
  • Odds: 1,84 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 16/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar