NY Islanders – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York-derby för femte gången den här säsongen och denna gång är det Islanders som står som hemmalag. I de tidigare figtherna har vi testat seger på Islanders och även skottspel. Den här gången blir det en helt annan utgång.

Islanders har vi spelat på många gånger den här säsongen och det också med framgång. Jag vidhåller att man är ett av ligans klart bästa lag och man har under säsongen blivit en av favoriterna till att ta hem bucklan senare i vår. Igår spelade man borta mot Toronto där man tillslut vann med 4-3 i sudden efter att ha malt ner Toronto i den sista perioden. Man hämtade upp ett 2-0 och 3-1 underläge i den sista perioden, vilket tyder på enorm styrka i laget. Man är otroligt vassa offensivt och där är man kanske ligans bästa lag. John Tavares har haft lekstuga på sistone och är nu uppe i poängligaledning. Gårdagens match tror jag också tog lite på krafterna och det är där min stora anledning är till att Rangers vinner ikväll. Man fick kämpa och slita under precis hela matchen med tanke på att man låg under så pass länge. Det tar på krafterna både fysiskt och mentalt. Nu kanske det blir en liten boost för dem med tanke på den ”bragdmatch” de gjorde, men samtidigt kanske det även blir en liten mättnadskänsla på något vis. Man flög hem från Toronto och var förmodligen hemma ganska sent och att redan kvällen efter möta ett av ligans formstarkaste ser inte jag som någon fördel direkt. Man saknar fortfarande Kyle Okposo och Mikhail Grabovski. Målet kommer vaktas av Jaroslav Halak.

Rangers spelade vi på senast när de lyckades knipa alla poäng borta mot Chicago efter att ha vunnit med 1-0 i sudden. Idag tar man nya tag i ett derby och här tycker jag man ska ha en liten fördel med tanke på att Islanders gick en tuff match igår och dels för att också Islanders form är betydligt mycket sämre än vad den varit tidigare under säsongen. Rangers spelar ett spel som är väldigt jobbigt att möta. Man åker mycket skridskor och skapar mycket oreda i motståndarnas zoner och som sagt med tanke på att Isles spelade för mindre än 24 timmar sedan så ska man ha fördel här. Islanders vann de tre första mötena mot Rangers den här säsongen och det också väldigt enkelt. Man var fullständingt överlägsna Rangers och det var inget snack om saken vilka som skulle vinna. Den senaste matchen vann Rangers med 6-5 och redan då kändes det som att man hade bättre koll på Islanders spel jämför med vad man hade i de tre första matcherna. Nu har man fått en dags extra vila och då ska man vara favoriter här. Cam Talbot är i storform och man är helt skadefria förutom King Henrik.

Risken finns att Islanders är lite slitna här och då ska det vara fördel Rangers som fått vila en extra dag. Man är jobbiga att möta och formen är mer stabil hos bortalaget. Mitt spel blir alltså Rangers ML till oddset 2.00 hos Unibet. Insatsen kommer att landa på 6 units.

  • Match: NY Islanders – NY Rangers
  • Speltips: Rangers ML
  • Odds: 2.00 @ Unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 11/3, 00.05

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar