NY Islanders – Vegas

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

New York Islanders hittas på sjundeplatsen i Eastern Conference. De fem senaste matcherna har slutat med fyra vinster och 24 mål framåt, vilket såklart är mycket imponerande. Hemmalget kommer till spel utan Shane Prince som skadade foten under inledningen av säsongen och väntas missa hela året innan han är tillbaka i februari. Alan Quine skadades förra veckan. Islanders kommer säkerligen klara sig.

Vegas Golden Knights innehar tredjeplatsen i Western Conference. Laget har tagit tvåpoängare i åtta av sina nio senaste matcher. 7-0-vinsten mot Colorado Avalanche senast var ett styrkebesked. Även här är målskyttet i fokus, med 22 gjorda mål på de fem senaste matcherna. För gästernas del är det största problemet målvaktssidan, där både Marc Andre-Fleury och Malcolm Subban missar matchen.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,87 @ bwin.

  • Match: NY Islanders – Vegas
  • Spel: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,87 @ bwin
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 00:05, 31/10

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!