NY Islanders – Vegas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Islanders hittas på sjundeplatsen i Eastern Conference. De fem senaste matcherna har slutat med fyra vinster och 24 mål framåt, vilket såklart är mycket imponerande. Hemmalget kommer till spel utan Shane Prince som skadade foten under inledningen av säsongen och väntas missa hela året innan han är tillbaka i februari. Alan Quine skadades förra veckan. Islanders kommer säkerligen klara sig.

Vegas Golden Knights innehar tredjeplatsen i Western Conference. Laget har tagit tvåpoängare i åtta av sina nio senaste matcher. 7-0-vinsten mot Colorado Avalanche senast var ett styrkebesked. Även här är målskyttet i fokus, med 22 gjorda mål på de fem senaste matcherna. För gästernas del är det största problemet målvaktssidan, där både Marc Andre-Fleury och Malcolm Subban missar matchen.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,87 @ bwin.

  • Match: NY Islanders – Vegas
  • Spel: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,87 @ bwin
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 00:05, 31/10

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar