Nashville – Vegas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Nashville Predators innehar tredjeplatsen i Western Conference. Laget har haft en sämre period från decemeber och framåt. Samtidigt ska nämnas, att hemmalaget har två raka segrar. Noterbart vad gäller frånvarolistan, är att lagets Filip Forsberg är skadad och kommer så vara ett tag till. Han har ådragit sig en överkroppsskada och missar därmed machen. Även Viktor Arvidsson är säkert otillgänglig för spel.

Vegas Golden Knights har verkligen imponerat under debutsäsongen i ligan. Den stora snackisen har varit den fantastiskt kreativa och effektiva offensiven, som visserligen tonat ner sig lite på slutet, men som ändå varit vägvinnande hela säsongen. Visserligen förlorade Vegas senast, men trenden generellt är väldigt stark. Laget är dessutom oerhört svårslagna och gnetar sig alltid till jämna matcher.

Jag spelar på x2 (dubbelchans) till 1,65 @ William Hill.

  • Match: Nashville – Vegas
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,65 @ William Hill
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 17/1

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar