Nashville – Pittsburgh

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Nashville Predators räddade troligen livet på finalen mot Pittsburgh Penguins efter en fantastisk insats i senaste matchen. Spelmässigt har det sett bra ut under hela matchserien, men 5-1-vinsten bör har gett laget massor av energi. På hemmaplan är man oerhört starka, något man visat i hela slutspelet. Publiken är något extra, där motståndarna oftast får utstå hårda psykningar från läktarplats.

Pittsburgh Penguins hade inte mycket att säga till om senast. Med tanke på hur det såg ut senast, har jag svårt att se laget segra i denna match. Penguins tros inte ha fler spelare på skadelistan än i senaste matchen. Det är fortsatt Tom Kuhnhackl, Chad Ruhwedel, Nick Bonio och Kris Letang som rapporteras missa matchen. Inte heller här finns det så mycket att läsa in bara på grund av skadeläget.

Jag spelar på raka ettan till 2,25 @ ComeOn.

  • Match: Nashville – Pittsburgh
  • Speltips: Nashville (1)
  • Odds: 2,25 @ ComeOn
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 02:00, 6/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar