Pittsburgh – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins spelar andra raka hemmamatchen och hoppas kunna plocka ytterligare en seger mot Nashville Predators. Penguins är såklart favoriter. Det går inte undgå att Predators var spelmässigt överlägsna i den första matchen och om inte domaren hade varit horribel skulle gästerna säkert vunnit. Pekka Rinne hade en tung natt. I denna match räknar jag med att han kommer upp i sin normala nivå.

Nashville Predators förlust innebär att laget helt plötsligt har lite press på sina axlar. Nu behövs det en vinst för att de inte ska behöva åka hem till Nashville med 0-2 i bagaget. Under slutspelet har laget visat sig väldigt starka, inte minst i offensiven. Intressant nog har matcherna också fått lite olika karaktär och när det varit mer tillknäppt har även defensiven imponerat. Jag tror man har goda chanser att vinna här.

Jag spelar på Nashville ML till 2,30 @ William Hill.

  • Match: Pittsburgh – Nashville
  • Spel: Nashville ML
  • Odds: 2,30 @ William Hill
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 1/6

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar