Edmonton – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Edmonton har en talangfull trupp att bygga vidare på, men än kan laget inte ses som en maktfaktor. Därför är det inte heller konstigt att de harvar omkring i bottenskiktet av tabellen. Laget kommer dessutom till den här hemmamatchen med två rätt tunga hemmamatcher i ryggen. Totalt 0-7 i målskillnad efter klara förluster mot både Arizona Coyotes och San Jose Sharks. Eftersom att Edmonton Oilers inte har särskilt mycket att spela för just nu är motivationen inte på topp. Hemmalaget saknar en hel drös med spelare och skadelistan är så lång att den måste tas i beaktande.

Nashville är ett lag som i det stora hela imponerat under säsongen. Predators behöver emellertid göra en ordentlig slutspurt för att ha möjligheten att nå slutspelet. Visserligen har laget två förluster på sina två senaste matcher, borta mot Vancouver Canucks och efter förlängning borta mot Calgary Flames. En intressant sak inför just det här mötet är det psykologiska övertaget Nashville Predators har med sig. Laget har hela fem raka inbördes segrar mot just Edmonton Oilers.

Jag spelar raka tvåan till 2,25 @ bwin.

  • Match: Edmonton – Nashville
  • Spel: Nashville (2)
  • Odds: 2,25 @ bwin
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 15/3

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar