Edmonton – Nashville

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Edmonton har en talangfull trupp att bygga vidare på, men än kan laget inte ses som en maktfaktor. Därför är det inte heller konstigt att de harvar omkring i bottenskiktet av tabellen. Laget kommer dessutom till den här hemmamatchen med två rätt tunga hemmamatcher i ryggen. Totalt 0-7 i målskillnad efter klara förluster mot både Arizona Coyotes och San Jose Sharks. Eftersom att Edmonton Oilers inte har särskilt mycket att spela för just nu är motivationen inte på topp. Hemmalaget saknar en hel drös med spelare och skadelistan är så lång att den måste tas i beaktande.

Nashville är ett lag som i det stora hela imponerat under säsongen. Predators behöver emellertid göra en ordentlig slutspurt för att ha möjligheten att nå slutspelet. Visserligen har laget två förluster på sina två senaste matcher, borta mot Vancouver Canucks och efter förlängning borta mot Calgary Flames. En intressant sak inför just det här mötet är det psykologiska övertaget Nashville Predators har med sig. Laget har hela fem raka inbördes segrar mot just Edmonton Oilers.

Jag spelar raka tvåan till 2,25 @ bwin.

  • Match: Edmonton – Nashville
  • Spel: Nashville (2)
  • Odds: 2,25 @ bwin
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 15/3

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!