Edmonton – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

I natt så ska du ett nytt spel och framför allt, mer tid på dig att lassa in degen på en försäsongsmatch i NHL. Kvällens aktörer är två lag som spelade match igår natt, Edmonton Oilers och New York Rangers. Här tror jag stenhårt på Oilers. Anledningen till det är att Rangers har flera nyckelspelare som med största sannolikhet kommer vila (ev. vara slitna) när puckens släpps i ”Oil County” i natt 03:00. Nash, Richards, Staal och Del Zotto är några av dem. Det samma gäller våran svenske hjälte, Henke Lundquist, som vaktade kassen igår natt mot Calgary (torsk 4-1). Jag tror han får öppna båsdörren nu när Alberta-trippen fortsätter till Edmonton. Även kaptenen Ryan Callahan kommer stå över denna fight, pga en axelskada. I hemmalaget Oilers vilades stjärntrion Hall, Perron och Eberle. De spelar i natt, vilket gör att det garanteras nätrassel framåt. Rykten säger att Rangers mål kommer vaktas av Martin Biron och i Oilers bur kommer Jason LaBarbera hålla hus. Två (med NHL-mått mätt) darriga målvakter. Jag tror Oilers offensiv blir tungan på vågen i nattens match. Betsafe ger dig 1,80 för hemmaseger, inklusive övertid och straffar (en gren som Oilers behärskar).

Rangers har en väldigt bred trupp med mycket individuell spetskompetens och flera möjliga matchvinnare – både offensivt och defensivt – som i längden enbart kan innebära positiva saker. Med det sagt är det alltid vissa frågetecken för ett lag med som går in med en ny tränare i säsongen. John Tortorella fick som sagt sparken under sommaren och den förre detta Canucks-tränaren Alain Vigneault har tagit över klubben. Skillnaden mellan de två huvudtränarna är som natt och dag och det känns som att det blåser positiva vindar över New York Rangers. Frågan är bara hur fort laget kan omställa sig ifrån Tortorellas aggressiva, forecheckande hockey till Vigneaults mer offensiva, glädjespridande dito.

  • Match: Edmonton – NY Rangers
  • Spel:  Edmonton Oilers (ink ÖT och Straffar)
  • Odds: 1,80 @ Betsafe
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 03.00

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar