Edmonton – Anaheim

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Edmonton Oilers hade en 3-0-ledning i den senaste matchen, men tappade till 3-3 och förlorade sedemera i förlängning. Ett svaghetstecken att tappa en stor ledning, men samtidigt mycket starkt att inneha 3-0 på bortaplan. Connor McDavid, lagets poängkung har mer att uträtta, det är jag övertygad om. Edmontons kapten tänker leda Oilers till en vinst och pusha matchserien till Game 7.

Anaheim Ducks har nu chansen att avgöra det här och ta sig vidare till den tredje rundan i NHL-slutspelet. Det vore extremt starkt, med tanke på att laget låg under med 2-0 i den här matchserien efter två raka hemmaförluster. Hos gästerna finns det dock hela fem spelare som troligen inte kommer spela matchen. Clayton Stoner, Patrick Eaves, Ondrej Kase, Kevin Bieksa och Simon Despres.

Jag spelar på Edmonton Oilers till 2,40 @ expekt.

  • Match: Edmonton – Anaheim
  • Spel: Edmonton (1)
  • Odds: 2,40 @ expekt
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 8/5

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar