Chicago – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Chicago åkte på en smärtsam förlust i Winter Classic mot Minnesota Wild. Laget förlorade med siffrorna 1-6 och bröt segersviten på två raka matcher. På lagets tio senaste matcher har Blackhawks fem vinster och fem förluster, 5-4-1. I Western Conference befinner sig Chicago på en andraplats med åttioen poäng efter sextiotvå matcher. Det är ett poäng upp till ledande Dallas Stars och två poäng ner till trean St. Louis Blues. Hemma i United Center är Blackhawks otroligt starka. Laget är Western Conference allra bästa hemmalag med fyrtiosex poäng efter trettioen poäng.

Nashville har en stark form med poäng i sju raka matcher. Senast besegrades Toronto Maple Leafs med 2-1 på bortaplan. Segern var lagets femte på dom tio senaste, 5-2-3. I tabellen finner vi Predators på en sjunde plats i Western Conference. Laget har spelat ihop sextionio poäng på sextioen matcher. Ner till närmsta lag utanför slutspel skiljer det fem poäng och Predators ligger hyfsat stabilt till.

Mitt spel blir en hemmaseger inklusive övertid och straffar till 1,77 hos William Hill.

  • Match: Chicago Blackhawks – Nashville Predators
  • Speltips: Chicago (ML)
  • Odds: 1,77 @ William Hill
  • Insats: 2,5/5 units
  • Spelstopp: 26/2, 02,00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar