Nashville – St. Louis

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Nashville Predators är erkänt starka på hemmaplan och kommer troligtvis studsa tillbaka direkt med en hemmavinst. Det skulle innebära att det ser väldigt lovande ut inför resten av matchserien. Predators kan i samband med bortavinsten i första matchen, ha chansen att avgöra serien med tre hemmavinster. Nashville har varit snäppet vassare och man ska vara favoriter att vinna i kvällens match.

St. Louis Blues hoppas ta revansch på den hemmaförlust som man släppte till. Laget lyckades förvisso vinna i den senaste matchen med 3-2, men känslan så här långt är att det är Predators som har lite mer spets och kreativitet i offensiv zon. Å andra sidan har Blues tillgång till en het Jake Allen och ett fungerande försvar. Då krävs det att offensiven är på topp för att mål ska göras.

Jag spelar på Predators Draw No Bet till 1,60 @ William Hill.

  • Match: Nashville – St. Louis
  • Spel: Predators DnB
  • Odds: 1,60 @ William Hill
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 30/4

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar