Nashville – Anaheim

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Nashville avgjorde mötet senast med tre minuter kvar av sista perioden, matchen slutade 2-1. Predators leder med 2-1 i matcher. Riktigt fint läge för hemmalaget att mer eller mindre avgöra matchserien ikväll. Skulle laget knipa ytterligare en seger, då har Predators plötsligt tre chanser på sig att avgöra. Nashville bör vara det klart starkare laget på hemmais, motivationen är helt klart toppad.

Anaheims förlust senast måste varit otroligt tung och luften gick säkerligen ur laget. Precis som inför de senaste matcherna finns det fyra spelare som inte kommer att kunna medverka för Ducks del. Kevin Bieksa, Logan Shaw, Patrick Eaves och Simon Despres är alla indisponibla på grund av skador och i nuläget verkar det oklart när dessa finns tillgängliga för spel igen.

Jag spelar på raka ettan till 2,18 @ Unibet.

  • Match: Nashville – Anaheim
  • Spel: Nashville (1)
  • Odds: 2,18 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 19/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!