Nashville – Anaheim

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nashville avgjorde mötet senast med tre minuter kvar av sista perioden, matchen slutade 2-1. Predators leder med 2-1 i matcher. Riktigt fint läge för hemmalaget att mer eller mindre avgöra matchserien ikväll. Skulle laget knipa ytterligare en seger, då har Predators plötsligt tre chanser på sig att avgöra. Nashville bör vara det klart starkare laget på hemmais, motivationen är helt klart toppad.

Anaheims förlust senast måste varit otroligt tung och luften gick säkerligen ur laget. Precis som inför de senaste matcherna finns det fyra spelare som inte kommer att kunna medverka för Ducks del. Kevin Bieksa, Logan Shaw, Patrick Eaves och Simon Despres är alla indisponibla på grund av skador och i nuläget verkar det oklart när dessa finns tillgängliga för spel igen.

Jag spelar på raka ettan till 2,18 @ Unibet.

  • Match: Nashville – Anaheim
  • Spel: Nashville (1)
  • Odds: 2,18 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 19/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar