Nashville – Anaheim

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Nashville Predators hamnade i underläge senast, men lyckades emellertid vända till en 3-1-vinst. Inför det sjätte mötet är känslan att det kommer bli tillknäppt och jag räknar iskallt med att båda lagens coacher beordrat sina spelare att sluta med dem onödiga utvisningarna. Predators har visat sig mycket starka defensivt, inte minst på hemmaplan, rakt igenom hela slutspelet.

Anaheim Ducks har pressen på sig att vinna för att kunna spela en sjunde och avgörande match. Fyra av fem matcher så här långt har varit målmässigt tillknäppta och i takt med att varje match betyder ännu mer, tror jag att båda lagen minimerar misstagen och risktagandet. Båda lagen saknar flera nyckelspelare och jag tror att vi kommer få sen en målfattig, men ändå jämn match.

Jag spelar på under 5,0 mål (Asian Handicap) till 1,79 @ Unibet

  • Match: Nashville – Anaheim
  • Spel: Under 5,0 mål (AH)
  • Odds: 1,79 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 23/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!