Toronto – Vegas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Toronto Maple Leafs innehar åttondeplatsen i Eastern Conference. Formen är inte speciellt bra, bara en seger på lagets sex senaste matcher. Å andra sidan fungerar målskyttet helt okej. För hemmalagets del har skadeproblemematiken blivit värre. De kommer till dagens match utan sina tre främsta målvakter. Marc-Andre Fleury, Oscar Dansk och Malcolm Subban, ingen av dessa är tillgängliga för spel.

Vegas Golden Knights inledde säsongen strålande. Laget fick emellertid en liten dipp i prestationerna förra veckan. Det resulterade i tre förluster på fyra matcher, men tack vare vinsten mot Ottawa Senators senast känns det som att laget åter är på gång. Vegas målskytte var intakt rakt igenom hela den dåliga perioden. Trots att laget gjorde minst tre mål i alla matcher utom en räckte det inte till poäng.

Jag spelar på Vegas över 2,5 mål (inklusive förlängning) till 1,96 @ William Hill.

  • Match: Toronto – Vegas
  • Spel: Vegas över 2,5 mål 
  • Odds: 1,96 @ William Hill
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 7/11

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar