Boston – Toronto

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Boston Bruins förväntade sig de flesta avancera ganska bekvämt efter två spelade matcher (2-0). Laget gick också upp till 3-1 och hade därmed två chanser på sig att döda matchserien, bland annat hemma inför sina egna fans. Boston misslyckades dock med detta. Senaste matchen borde faktiskt påverka laget psykologiskt, trots att Boston Bruins spelar den avgörande matchen på hemmaplan.

Toronto Maple Leafs har medvind. Inte nog med att Toronto har två raka vinster, varav en på bortaplan, utan kanadensarna har alltså vunnit tre av lagens fyra senaste möten. Det går inte att blunda för vad ett sådant facit ger i termer av självförtroende. I detta pressade läge kan gästerna bara åka vidare på sin fina våg och verkligen sätta press på hemmalaget. Det blir tufft att hantera.

Jag spelar på Toronto Draw No Bet till 2,60 @ Ladbrokes.

  • Match: Boston – Toronto
  • Speltips: Toronto DnB
  • Odds: 2,60 @ Ladbrokes
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 26/4, 01:30

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar