Colorado – Boston

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Colorado har inlett säsongen fintfint och plockat hittills tre poäng på två spelade matcher. Inatt har man såklart toppchans att toppa tabellen då Boston är på besök i Pepsi Center. Jag kommer dock spela på att det blir slagsmål i matchen. Det innebär att minst en spelare måste utvisas fem minuter för fighting och jag tycker det finns goda chanser till detta. Colorado har ett relativt speedigt lag på rören och de är ganska spelskickliga. Man har Cody McLeod i truppen som är med för att fightas och skydda stjärnorna. Han har tagit en femminuters-utvisning hittills och inatt lär det smälla igen då två fysiska lag möts.

Boston har tre raka förluster och det är lite kris i klubben. Jag hade på känn att man skulle bli ett bottenlag redan innan säsongen och som det startat nu så kan man inte heller tro nåt annat. Ser det tungt ut idag i början eller någon gång under matchen så har man flertalet kandidater till att droppa handskarna för att tända till de övriga. Ryan Spooner och Zac Rinaldo har båda släppt handskarna den här säsongen. Man har även kapten Chara som inte heller drar sig för att kasta av vantarna. Tittar man på förra säsongen så blev det fight i tre av fyra matcher där det också var relativt grinigt i alla fyra.

Mitt spel blir alltså att det ska bli minst en fight i matchen till oddset 2.40 hos betsson. Insatsen stannar på 5 units.

  • Match: Colorado – Boston
  • Speltips: Fight i matchen – JA
  • Odds: 2.40 @ betsson
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 15/10, 04.05

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar