Boston – Montreal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Boston Bruins kommer arrangera Winter Classic på Gilette Stadium. Laget har inkasserat fyra segrar på de sju senaste spelade matcherna, men behöver och strävar troligtvis efter att höja tempot på poänginsamlandet. Känslan är att Boston Bruins är laget med klart mest att vinna här. Laget har en fin form, spelar inför en laddad hemmapublik och har dessutom med sig segern från senaste mötet färskt i minnet. En seger skulle också innebär att laget tar sig förbi Montreal Canadiens i tabellen, vilket skulle bli ett minst sagt tungt slag i magen på ett redan blödande bortalag.

Montreal Canadiens är inne i en mörk och dålig period med ynka en seger på sina åtta senaste matcher. Utan Carey Price mellan stolparna har Montreal Canadiens varit smärtsamt sårbara på sistone. Canadiens har ett stort psykologiskt övertag på Boston Bruins, med endast en förlust på de elva senaste matcherna mot laget. Den där efterlängtade segern kom så äntligen för tre veckor sedan

  • Match: Boston – Montreal 
  • Speltips: Boston (1)
  • Odds: 2,30 @ NordicBet
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 1/1, 19.00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar