NY Rangers – Montreal

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Rangers säsongsinledning är knappast imponerande. Två stora förluster, den första hemma mot Colorado Avalanche, därefter kom den andra på bortaplan mot Toronto. Rangers har tolv insläppta mål på två matcher och det finns också all anledning att ifrågasätta starten. I Madison Square Garden är de emellertid erkänt starka. Hemmalaget borde återgå till grunderna och försöka täppa till.

Montreal Canadiens inleder den här säsongen med en bortaturné. Efter två bortamatcher har laget en vinst och en förlust, hela 6-1 mot Washington Capitals. Just nu hade det nog varit skönt att vända hemåt igen, men först väntar alltså en tripp till New York också. Gästerna får klara sig utan den skadade backen David Schlemko. I övrigt är truppen intakt. Jag tror att hemmalaget visar framfötterna i nattens match.

Jag spelar på Rangers Draw No Bet till 1,73 @ William Hill.

  • Match: NY Rangers – Montreal
  • Spel: Rangers DnB
  • Odds: 1,73 @ William Hill
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 9/10

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar