NY Rangers – Phiadelphia

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Inatt går vi på ytterligare ett skottspel där jag tycker linan sitter lite fel. Jag kommer hämta mitt spel från matchen mellan Rangers och Flyers i Madison Square Garden.

Rangers verkar har hittat lite form igen och kan nu stoltsera med tre vinster på sina fem senaste matcher. Målvakten Henrik Lundqvist verkar också han hittat sitt spel igen och är på väg att hitta formen inför OS om en dryg månad. Nu ikväll ska man ta emot Philadelphia hemma i New York och det är ett lag som man haft lätt för de senaste säsongerna. Jag kommer dock inte välja ett vinnarspel utan som oftast så kör jag på ett skottspel. Rangers är ett av de lag som avlossar flest skott i hela ligan. På hemmaplan öser man på i alla lägen och i matchen senast mot Dallas så slutade det med 60 skott totalt, men det kändes som att det utan problem kunde blivit uppemot 75-80 skott om utespelarna hade varit lite noggranna med sina avslut. Ikväll räknar jag återigen med att Rangers bombar sina motståndare med skott och spelar man bara normalt så bör man ta sig en bit över 30 skott åtminstone. Snittet ligger på 32.2 och bakåt ligger det på 29 skott.

Flyers hade en tuff kväll igår när man förlorade på hemmaplan mot Tampa med 6-3. Framåt spelade man bra i långa stunder, men det var bakåt man läckte som såll. Steve Mason var riktigt dålig i kassen samtidigt som försvaret var ute och cyklade gång på gång. Om inte Flyers åtgärdar sitt försvarsspel snabbt till dagens match så kommer det vina puckar runt stackars Ray Emery som är dagens starter. Flyers har en vass offensiv som bör kunna ställa om snabbt idag mot ett offensivt Rangers. Känslan är att den här matchen blir jämn med tanke på att de båda lagen har hyfsad form. Flyers kommer behöva göra ett par mål för att vinna matchen och därför kommer de vara offensiva idag. Detsamma gäller för hemmalaget Rangers som i även dem kommer behöva göra ett par mål. Tittar man inbördes mellan lagen så har 7 av 10 senaste matcherna gått över denna lina.

Med tanke på att Rangers spelar så fin anfallshockey och man skjuter också på det mesta så känns denna lina för låg. Rangers kan mycket väl komma upp i 35 skott och då måste bara Flyers skjuta 22 och det gör dem garanterat. Mitt spel blir över 56.5 skott till oddset 1.85. Spelet hittar ni hos bwin och spelas med 6 units. Andra bolag har samma odds fast en högre lina.

  • Match: NY Rangers – Philadelphia
  • Speltips: Över 56.5 skott (regular time)
  • Odds: 1.85 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 13/1, 01.05

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar