NY Rangers – Vancouver

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

New York Rangers form är toppen och laget spelar en imponerande ishockey för tillfället. Inte nog med att försvars- och målvaktsspelet är tight, dessutom har den offensiva delen av spelet verkligen lossnat. Rangers har gjort minst fem mål i fem raka matcher. Dessutom har man segrat åtta gånger på sina nio senaste matcher.

Vancouver Canucks innehar jumboplatsen i den totala NHL-tabellen och har haft stora problem med ett risigt målskytte. 21 gjorda mål på tolv matcher räcker inte på långa vägar. Närmare tre insläppta mål per match i snitt är också ett problem för laget.

Jag spelar raka ettan till 1,76 @ NordicBet.

  • Match: NY Rangers – Vancouver
  • Speltips: NY Rangers (1)
  • Odds: 1,76 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 9/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar