NY Rangers – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Rangers är pressade att vinna den sjätte matchen för att kunna spela en helt avgörande match i Kanada. På hemmaplan har Rangers sett väldigt starka ut. Två raka segrar med slutsiffrorna 4-1, påvisar den skillnad som finns mellan lagen. När lagen drabbat samman i Kanada har det varit betydligt jämnare. Senators har vunnit efter förlängning vid två tillfällen.

Ottawa Senators kunde vinna med 5-4 i senaste matchen efter mål i förlängning. Man har 3-2 i matcher och därmed två matchbollar. Känns dock som att Rangers är ett nummer för stora för Senators hemma i New York. Nyckelspelare som Henrik Lundqvist, tenderar att steppa upp när det behövs. Ottawa har inte några avbräck att oroa sig för. Mark Borowiecki är dock otillgänglig.

Jag spelar på raka ettan till 1,97 @ expekt.

  • Match: NY Rangers – Ottawa
  • Spel: NY Rangers (1)
  • Odds: 1,97 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:30, 10/5

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar