Ottawa – Toronto

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Den sista NHL-omgången som ska spelas innan det blir ett kortare uppehåll inför All Star matchen. Det bjuds på sex matcher och jag riktar fokus mot på två lag som inte har den bästa formen. Matchen jag talar om är Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs. Senators är back to back och kan Maple Leafs utnyttja det efter fem raka förluster?

Senators spelade match så sent som natten mot idag. Då på bortaplan mot New York Rangers. En jämn batalj där Senators vände 0-1 till ledning 2-1 men orkade inte hålla undan utan släppte in 2-2. Matchen avgjordes därefter under övertid till Rangers fördel. Förlusten innebar att Senators har på lagets tio senaste matcher fyra segrar och sex förluster, 4-4-2. Med en form som är lite sisådär håller sig Senators utanför slutspel. Laget har efter fyrtiofem spelade matcher spelat ihop fyrtiofem poäng och ligger på en elfte plats i Eastern Conference. Det är just nu elva poäng upp till närmaste slutspelslag. Senators har tre förluster på lagets fem senaste hemmamatcher.

Maple Leafs fortsätter att gå tungt. Det blev åter igen en förlust i den senaste matchen. Då på hemmaplan mot Carolina Hurricanes med 4-1.  Formen är verkligen inget vidare då Maple Leafs har ynka två segrar på lagets tio senaste matcher, 2-8-0. Med en taskig poängskörd och problem i målskyttet står nästan laget stilla i Eastern Conference.  Bortaplan har inte varit något att hurra över. Laget har efter tjugotvå bortamatcher spelat ihop sjutton poäng.

Senators är favoriter till mötet och pressen ligger på laget. Maple Leafs kan därav gå ut och bara sikta in sig på att köra sitt spel och laget vann säsongens första möte och har goda förutsättningar till att vända den dystra trenden inatt.

Mitt spel blir därav Maple Leafs inklusive övertid och straffar till höga 2,25 hos bet365.

  • Match: Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs
  • Speltips: Money line Maple Leafs
  • Odds: 2,25 @ bet365
  • Insats: 2/5 units
  • Spelstopp: 22/1, 01:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar