NY Rangers – Toronto

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

New York Rangers har spelat framgångsrik hockey denna säsongen. Laget placerar sig som etta i Eastern Conference och har inte förlorat sedan den 25:e oktober mot Philadelphia. Innan dess hade man flera segrar i rad och vi kan återigen konstatera att man är väldigt vassa även den här säsongen. Hemma i Madison Square Garden är man även där bäst i serien och det har blivit åtta segrar och två förluster, varav en på övertid. Hemmalaget har också optimala förutsättningar inför matchen, med tanke på att ingen spelare inte är tillgänglig för spel. För gästernas del är Stephane Robidas definitivt inte med, medan Nathan Horton är osäker till spel.

Maple Leafs har vunnit tre raka matcher och ser ut att faktiskt vara på gång efter en tuff säsongsinledning. Laget har förlorat hela 12 av 17 matcher den här säsongen och har en del att jobba på. Toronto placerar sig på näst sista plats i tabellen och man är dessutom det sämsta laget för tillfället på bortaplan i Eastern Conference. För gästernas del är Stephane Robidas definitivt inte med, medan Nathan Horton är osäker till spel.

Jag tror Rangers hemmastyrka kom resultera i seger för Rangers och spelar raka ettan.

  • Match: NY Rangers – Toronto 
  • Spel: Rangers (1)
  • Odds: 1,78 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 01:00, 16/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar