Rangers – Panthers

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Floridas horribla inledning kan förklaras på många sätt. De offensiva spelarna producerar inte. Sommarens värvningar har inte bidragit med någonting överhuvudtaget. Panthers penalty kill har varit för dåligt och lagets powerplay har varit ligans sämsta. Anledningarna är många, men tydligast är nog trots allt målvaktsspelet.Idag stod det klart att Florida skickar ner den svenske målvakten Jacob Markström till AHL, efter en minst sagt misslyckad start på säsongen. Panthers har bara tre segrar på 17 matcher och ligger för närvarande näst sist i Eastern Conference. Bara Buffalo har inlett säsongen sämre. Tim Thomas har räddat 90,5 procent av skotten, släppt in 3,1 i snitt och bara vunnit två av sju matcher. Scott Clemmensen är vinstlös efter tre matcher, har ett GAA på 3,09 och 87,7 i räddningsprocent. Markström vann bara en av elva matcher, hade ett målsnitt på 3,36 och räddade precis som Clemmensen bara 87,7 procent av skotten. Statistiken talar sitt tydliga språk – målvaktsspelet har inte varit godkänt.  Senast förlorade man mot Ottawa Senators med 3-2. I den matchen lyckades man släppa in 2 mål på 19 sekunder.

Henrik Lundqvist vilade. Det hindrade inte en svensk från att stjäla showen när New York Rangers besegrade Columbus Blue Jackets senast. Carl Hagelin sköt två av målen och visar OS-mässig form efter sin comeback. Rangers kom ut hårt och med svensken Hagelin i laget har Rangers, efter en katastrofal inledning på säsongen, vunnit fem av sina senaste sju matcher.  I natt var han i farten igen. Med två mål såg Hagelin till att skjuta Rangers till en 4-2-seger i bortamötet med Columbus Blue Jackets. Han inledde med att skjuta 1-0 efter drygt fyra minuter efter att ha styrt in Ryan Callahans öppnande passning. I den andra perioden satte han sedan matchvinnande 3-1 med god hjälp från Columbus center Mark Letestu som mer eller mindre slog in pucken i eget mål efter att ha blivit stressad av Hagelin i anfallszonen. I Rangers kasse fick Cam Talbot förtroendet efter att Henrik Lundqvist spelat mot Pittsburgh Penguins natten innan. Den 26-årige rookien, som tog över jobbet som reserv bakom Lundqvist när Martin Biron la av, tog nu sin tredje seger på fyra starter. Han har en räddningsprocent på fina 93,3 och har bara släppt in åtta mål på fyra matcher.

Noterbart:
– Panthers har förlorat de 5 senaste matcherna.
– Rangers har vunnit 4 av de 5 senaste matcherna.
– Panthers har bara vunnit 3 av 17 matcher på bortaplan.
– Rangers har näst bäst form i Eastern Conference.
– Panrhers har sämst form i Eastern Conference.

Läget i Panthers:
Florida har sparkat sin tränare Kevin Dineen, samt hans två assistanter Craig Ramsey och Gord Murphy. Farmarlaget San Antonio Rampages tränare Peter Horachek tar över som tillfällig tränare, med John Madden och Brian Skrudland som assistenter.

Läget i Rangers:
Den åttonde oktober fick New York Rangers stjärna Rick Nash en smäll mot huvudet efter en tackling av Brad Stuart. Sedan dess har 29-åringen inte kunnat deltaga på Rangers träningar. Men idag var han tillbaka på is igen, om än i väldigt försiktig form. Han är på bättringsvägen, eftersom han nu kan åka skridskor. Men han har en bra bit kvar innan han är återställd. Rick Nash har missat de senaste 13 matcherna. På de tre matcher han hann spela innan skadan fanns Nash med i poängprotokollet tre gånger. Samtliga poäng kom via förarbeten till mål.

  • Match: Rangers – Panthers
  • Spel: Rangers (1)
  • Odds: 1,71 @ bet365
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 01:00 , 10/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar