Boston – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Som de flesta lag så drar Boston igång inatt med match mot Ottawa hemma i TD Garden. Två lag som mött varandra flitigt under de senaste säsongerna. Boston har gjort en helt okej säsong med tanke på att man leder sin division. Spelmässigt har det kanske inte klickat fullt ut, men man kan oftast luta sig emot en stabil defensiv och en bra målvakt. Nu har det varit ett par dagars julledighet, men hoppas inte det spelar någon större roll idag. Matcherna innan ledigheten så fick Boston upp tempot rejält och man började skapa en hel del chanser. Så tror jag man kommer göra ikväll också då man möter ett lag som är svaga framför egen kasse. Boston är starka framför kassen i offensiv zon och det tror jag är en av anledningarna varför man skjuter mycket mot just Ottawa.  I snitt skjuter man en bit över 30 skott per match och det är inte superbra. Däremot har man höjt snittet under de senaste veckorna och det är möjligtvis så att man hittat lite flow i sitt spel igen. Boston snittar 35.5 skott emot Ottawa under de sista 10 matcherna.

Ottawa skjuter alltid mycket och släpper alltid till många skott mot eget mål. Visst, några undantag finns det såklart, men oftast så är det så. På bortaplan har man framförallt problem defensivt och man är uppe i nästan 40 skott emot sig i snitt per match. Det är brutalt mycket. Håller man bara det denna match så kommer detta att sitta. Jag räknar med att Boston kommer avlossa minst 35 skott idag och Ottawa slänger som sagt in det mesta på kassen och så får vi hoppas att det räcker. Tittar man på de senaste matcherna mellan lagen så har man klarat linan i 8 av de 10 senaste. Känslan är att det som vanligt blir en hel del skott när dessa lagen möts. Imorse fanns linan på 58.5 hos ett bolag, men där hann iallafall inte jag slå till. Jag tror det sitter i vilket fall idag och kommer investera en insats på 6 units. Mitt spel blir över 61.5 skott till oddset 1.85. Spelet hittar ni hos betsson.

  • Match: Boston – Ottawa
  • Speltips: Över 61.5 skott (ordinarie tid)
  • Odds: 1.85 @ betsson
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 28/12, 01.05

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar