Toronto – Boston

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Toronto Maple Leafs bortaslog Boston Bruins senast (4-3) efter starka inledningen i första perioden. Det som har kännetecknat matchserien, är föga förvånande alla målrika matcher. Inatt börjar det emellertid bli allvar och det kommer förmodligen märkas på lagens spelsätt. Båda lagens styrka sitter givetvis i offensiven. Samtidigt finns såklart också en rädsla att förlora det som lagen har åstadkommit.

Boston Bruins åker upp till Kanada med förhoppningar att döda den här matchserien. Avancemanget är bara en seger bort i Stanley Cup-slutspelet. Laget sitter fortfarande med 3-2 i matcher att luta sig mot, men nu väntar ett tufft möte och skulle det bli förlust även här kommer allting att avgöras i en sjätte och helt avgörande match. Troligtvis kommer lagen spela en betydligt mer defensivt inriktad hockey här.

Jag spelar på under 6 mål (Asian Handicap) till 1,83 @ ComeOn.

  • Match: Toronto – Boston
  • Speltips: Under 6 mål (AH)
  • Odds: 1,83 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 24/4, 01:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!