Toronto – Boston

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Toronto Maple Leafs bortaslog Boston Bruins senast (4-3) efter starka inledningen i första perioden. Det som har kännetecknat matchserien, är föga förvånande alla målrika matcher. Inatt börjar det emellertid bli allvar och det kommer förmodligen märkas på lagens spelsätt. Båda lagens styrka sitter givetvis i offensiven. Samtidigt finns såklart också en rädsla att förlora det som lagen har åstadkommit.

Boston Bruins åker upp till Kanada med förhoppningar att döda den här matchserien. Avancemanget är bara en seger bort i Stanley Cup-slutspelet. Laget sitter fortfarande med 3-2 i matcher att luta sig mot, men nu väntar ett tufft möte och skulle det bli förlust även här kommer allting att avgöras i en sjätte och helt avgörande match. Troligtvis kommer lagen spela en betydligt mer defensivt inriktad hockey här.

Jag spelar på under 6 mål (Asian Handicap) till 1,83 @ ComeOn.

  • Match: Toronto – Boston
  • Speltips: Under 6 mål (AH)
  • Odds: 1,83 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 24/4, 01:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar